Sandberg Animal Wellness

Vi är ambulerande så slipper ni stressen med resa och transport av era djur

Blogg

version:  lång / kort

Närmar oss slut tampen

Publicerat den Comments kommentarer (4)

Nu har jag kommit till Östergötaland och jobbar här lör och sön, inte många dagar kvar nu till slutet av dena turne, sen blir det 3 veckors semester.

Fem dagar in i Juli turen :)

Publicerat den Comments kommentarer (2)

Då har vi kommit till Torsdag 5/7 och har nu landat i Ludvika och sitter nu på en ute terrace och väntar på mat.

Vilken härlig början på turen, har haft ett flertal hästar som inte visat någon symtom på ryggbesvär :)  , sen har de kommit in en hel del nya kunder och det vill jag tacka er som sprider ett sånt gött ryckte om mig att nya vågar testa!.

Hittills har jag varit i Gävle, Falun, Gagnef, Rättvik, Mora, Älvdalen, Borlänge, Smedjebacken och Ludvika och imorgon bär det åt mot Värmland!Sundsvall Summer Horse Show

Publicerat den Comments kommentarer (1)

Idag börjar Sundsvall Summer Horse Show i vilket jag är klass sponsor av klass 3 110cm imorgon fredag och klass 7 110cm på lördag och det finns en chanse att vinna ett presentkort :)

En tur till Sveg och Hede.

Publicerat den Comments kommentarer (2)

Idag har jag taggit en dags tur till både Sveg och Hede och träffat såväll gammla som nya kunder, strålande solsken har jag fåt njuta av också :)

Inte fått reklammatrial

Publicerat den Comments kommentarer (0)

På Torsdag börjar Sundsvall Summer Horse Show vilket jag sponsrar 2 klasser i, så hade jag tänkt att jag skulle ha lite reklam matrial, par rollups, banderoll...mm och allt borde ha kommit i Torsdags, men ikke så så hoppas det kommer på måndag ist. 

hemma igen

Publicerat den Comments kommentarer (0)

Då har jag kommit hem till Sundsvall igen efter min turnè genom Sverige, tackar alla gammla och nya kunder som förgyllar mina dagar!

Jag kommer vara hemma frams till den 30/6. den 21/6 åker jag till Matfors en sväng och en dags tur till Sveg och Hede den 27/6.


Första dagen med hemsidan

Publicerat den Comments kommentarer (0)

Hejsan! Då var denna klar, ganska lung dag med 4 stall som jag besökte och behandlade lite hästar och så har jag ju skaffat mig denna nya hemsida som jag hoppas kommer komma till nytta i framtiden.

Dags för lite mat nu och sen ser jag fram emot en fartfylld dag imorgon.


ha det gött

Finn

Hej och hopp nystart till företaget

Publicerat den Comments kommentarer (1)

Hej alla! 

Nu har jag införskaffat min första hemsida och det finns massor att göra :) 


Rss_feed